Регистрация

Съновник – сънувах тиква и тиквени храни

29 Nov 2013   /   nina123   /   Видяна: 7133
Съновник – сънувах тиква и тиквени храни

Тиквеното семе символизира семейството, а тиквеникът означава богатство и берекет.

Днес ние от kulinarno.bg продължаваме нашата петъчна рубрика – Кулинарен съновник с едни плодов зеленчук, който в последните седмици е окупирал пазарите за пресни продукти, а тепърва идва времето за неговото готвене и спретването на различни сладкиши. Става въпрос за тиквата, която освен в печено състояние, поднесена с мед, орехи и канела, се използва за направата на ньоки, сладкиш с мялко, тиквеник, кексове и бисквитки. Сега ще се постараем да разтълкуваме какво означава тиквата и нейните производни храни, ако ги срещнете в съня си. Помнете, сънищата са проекция на действителността, в която подсъзнанието изплува на преден план, за да разкаже на ума какви предпоставки за заплахи, успехи и неуспехи, болести и радости е забелязало във времето, когато човекът е буден. Така че правилното разгадаване на кодираните сънища е разбиране на предупреждение какво да очаквате.

Ако в съня си видите тиква – фокусирайте се към семейството и близките. Берете ли оранжевите плодове, очаквайте да изгладите стар конфликт или вражда с човек, на когото държите. Ще постигнете трайно разбирателство в дома и компанията. Режете ли ги, близките ще се съобразяват с вашата дума или съвет, ще търсят мнението ви и ще ви уважават. Ако печете или готвите тиква – очаквайте задружно и сговорно семейство и фамилия. Ако обаче ядете печена тиква, пригответе се за здравословни проблеми и неволи.

Тиквените семки символизират пълна къща. Освен първоначалната идея, че в семейното гнездо ще се появи ново пиленце, може и да показват визитата на приятни гости. За всеки случай няма да ви бъде скучно, а домът ви ще прелива от хора, които обичате и на които държите. Ако все още нямате потомство, тиквените семки ви намекват да се замислите за създаването на наследници.

Ако правите или си хапвате тиквеник или друго ястие с тиква на сън – очаква ви берекет. Може да се изразява в повишение на заплатата, получаване на бонуси, печалба от нещо, в което сте инвестирали. Ще подобрите стандарта си на живот и ще можете да зарадвате близките с дарове, за които отдавна мечтаят. Все пак харчете разумно, за да успеете да запазите благосъстоянието си.

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Вкусно отслабване с тиква през есента

Тиквата убива глада, засища дълготрайно и помага за смъкването на килограми.   виж още »

Тиквата - вкусна профилактика в сезона на грипа

Защо е добре да си хапваме тиква и как тя ни помага да се пазим от разболяване. виж още »

Съновник – сънувах тиква и тиквени храни

Тиквеното семе символизира семейството, а тиквеникът означава богатство и берекет. виж още »

КОМЕНТАРИ

anonymous12-12-2020
http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ - Buy Amoxicillin Online Amoxicillin Online qfw.mdhx.kulinarno.bg.eyx.bv http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
anonymous12-12-2020
http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ - Amoxil Causes Gallstones Amoxicillin Without Prescription tvg.vkob.kulinarno.bg.gsz.zt http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта