Регистрация

Съновник: Крушата на сън олицетворява семейството

25 Oct 2017   /   nina123   /   Видяна: 4489
Съновник: Крушата на сън олицетворява семейството

Ако береш круши на сън, те чака щастие и благодат, ако круште още цъфтят – семейството ще се множи.

Често, когато през деня видим предмет или хора, които извършват действие с него, се появява потенциалната възможност да сънуваме дадения предмет, тъй като умът проектира по екстравагантен начин събитията в ежедневието и на сън вади впечатления, които в будно състояние уж не са силно впечатляващи. И докато днес учените обясняват простичко този феномен, то в миналото народите са свързвали сънищата със знамения, вярвайки, че всеки символ има свое собствено значение и тълкуване. Затова множество народи разполагат с фолклорни съновници, които са свързани със заобикалящата ги среда и обясняват предметите от нея като символи на сън.

Български съновник – има и такава литература, събрана в различни томове и издания. От този публикуван фолклорен опит ще взаимстваме, за да ви кажем какво според предците ни означава да сънуваш круша. И ако днешната наука обяснява, че най-вероятно сте видели круша на рафта в магазина или колегата ви е ръфал сочния плод пред компютъра в офиса, то нашите баби биха открили знамение за сватба, новина за бременност, знак за сполука и благоденствие. А дали ще вярваме само на науката, която сама твърди за себе си, че познава минимална част от човешкия мозък, или ще се доверим на фолклора, който не разполага с каквито и да е доказателства за твърденията си, но често се оказва по-прав от хората в бели престилки – решете сами. Ето какво означава да сънувате круша според нашите предци.

Крушата в съня е символ на семейно щастие. Ако сте имали дрязги и проблеми в дома, неразбирателствата ще се решат. Думите и чистите отношения, правите критики и самопризнанията ще помогнат. Ако излеете душата си за собствена грешка, ще ви бъде простено. Ако вие сте наранени от действията на друг – той искрено ще се разкае. Сексът между партньорите ще потръгне, отношенията между деца и родители ще се изгладят.

Сънувате ли, че ядете круша, ще превъзмогнете проблем, който тегне над дома. Ако се чувствате като урочасани с постоянно чупещи се електроуреди, горящи крушки и неспиращи течове, вече не се дерзайте. Сега е моментът да потърсите решение, а то ще дойде по възможно най-правилния начин при вас. Ако имате драми с взаимоотношенията с някого – попитайте директно и поговорете усърдно. Решаването на какъвто и да е проблем в рамките на дома ще бъде лисно и безаварийно след сънуване на круши и тяхното похапване.

Ако берете круши на сън, ще берете успехи на яве. След този сън финансовите и комуникационните проблеми в офиса и дома ще започнат да се изглаждат. Старите препирни с близки, съседи и приятели ще намерят общокомпромисен изход. Очаква ви печалба, повишение, поощрение, блага дума и очаквано внимание от важен за вас човек. Там, където е било сиво в ежедневието, ще стане розово. От вас се иска само да бъдете активни по въпроса, за да успеете да приемете благодатната съдба, която ви чака зад ъгъла.

Ако сънувате цъфнало крушово дърво, очаквайте да започне етап от множенето на фамилията. Вие или ваш роднина ще има дете, друг го очаква сватба. Цъфнала круша се сънува рядко, но именно тя е символ на старта на множене на родата. Ако ви се присъни, пригответе се за нови членове и посрещнете и техните близки като ваши собствени. Ако от дълго време искате дете – наблегнете на направата му точно сега.

Неузряла круша в съня е лош знак. Ако отхапете от гнила или зелена кисела круша на сън или просто я държите, но съзнанието ви подсказва, че е такава, очаквайте проблеми. По-скоро те ще се появят в дома, но работната среда не е изключена. Този път бъдете пасивни и оставете времето да бъде истинският мъдрец в начинанията ви. Понякога човек трябва да направи крачка назад, за да се засили. Зелената круша ви показва, че това е вашият момент да отстъпите от фронта временно.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Съновник – символи на месото в съня

Яви ли ви се месо на сън, внимавайте в отношенията си с хората. виж още »

Съновник – сол и пипер в съня

Ако сънувате, че осолявате, ще сеете неприятности другиму, ако пък сол се сипе по вашата глава – очакват ви дрязги и пререкания. виж още »

Съновник – какво означава ябълка в съня

Ако сънуваш ябълки, те очакват промени в любовта, сексуалния живот и семейния статут. виж още »

КОМЕНТАРИ

заказать продвижение сайта в москве логин в скайпе SEO - PRO1

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта