Регистрация

Сладки мечти за хората, родени през октомври

02 Oct 2021   /   nina123   /   Видяна: 1377
Сладки мечти за хората, родени през октомври

Общото между октомврийските рожденици е умението да обичат и да бъдат верни; съвършената комуникативност и изтънчената искреност. Тортата за техния празник трябва да е страстен или изтънчен сладкиш, който да говори с визия и вкус без думи.

 

Октомври е месецът на циганското лято. Зелените дрехи на природата са загубили свежестта си и са се оцветили в топли жълти, червени и кафяви мотиви. Денят е осезаемо по-къс и хладен а вечерите хапят с неприятна студенина, идваща с подранилата тъма. Родените през този месец носят късче от настъпващата хлад, но и от последните топли слънчеви лъчи. Те са представители на един от двата зодиакални знака – везни и скорпион. А какво е общото в характера им, разказва сайтът goodhousekeeping.com.

Какви партньори са хората, родени през октомври? Ако търсите половинка за цял живот, то октомврииците идеално ще паснат на търсенията ви. Те са хора на честта и романтиката – никога не биха си позволили да унизят себе си и близките с подмолни интриги и изневяра. Склонни са да изрязват в прав текст какво харесват или не у някого. Гледат в очите и вървят с истината напред, независимо дали тя гали или ранява. Обичат страстно, всеотдайно и защитават ревностно партньора си от нападките на околния свят, но никога не си позволяват да проявят директно изблик на ревност, защото ценят личното пространство на ближния. Умеят да бъдат едновременно чувствени, но и тактични.

Какви са хората, родени през октомври? Извън рамките на дома те са представителни, дипломатични и отстояващи. Въпреки идеалните си комуникативни умения и качеството да изглеждат винаги добре и респектиращо в очите на околните, те отказват политически и интригантски длъжности, защото ги смятат за обидни спрямо собственото си съществуване. Работят много и усърдно, подредени, спретнати и винаги адекватни – те са както желани и доверени служители във фирмата, така и добри и верни приятели в компанията си. На тях може да се разчита за пълната истина.

Сладки мечти торта сметана и целувкиСладки мечти шоколад и ягоди на тортаSweet Dreams торти за влюбени рожденици през октомври. Ако искате да се обърнете към романтичната, нежната, страстната и обичащата страна на родените през октомври, или пък сте един от тези, отдали се на чувствата везни или скорпиони, то Сладки мечти предлага за вас торти със сантимент. Младежки, закачлив и свеж вид и вкус има Ваниловото съвършенство на Sweet Dreams, където меки пандишпанови блатове се потапят в прегръдката на сметанов крем с маскарпоне и ванилия, а украсата е от маслени розички с ръчно направени целувки и френски макарони. Ето как да съчетаете едновременно страстта с посланието за забавление и усещането за нежност. Ако пък искате да наблегнете на романтичната емоция, то за вас е вечната любовна комбинация от ягоди и шоколад на торта Ягодова страст. Плодът на пламенната любов се настанява върху млечен белгийски шоколад в комбинация с хрускавия елемент на шоколадов чипс, а под тази стилна обвивка се крият хрупкави ронливи ядкови платки, ароматизирани с ром и слепени от ефирен шоколадов мус с млечен нюанс. Тази празнична торта едносмислено крещи „Обичам те!“.

Sweet Dreams цветя върху тортаСтилна торта за женски празникSweet Dreams торти за родените през октомври. В делова среда и компания в по-широк кръг интимните чувства остават настрана и вместо тях се появява типичната за октомврийските везни и скорпиони представителност. Ето защо Сладки мечти префасонира романтичните си сладкиши в по-делва атмосфера. Торта Орхидея е стилният вариант на шоколадовия сладкиш с ягоди, като плодовете са заменени с елегантни цветя в лилаво – символът на здравата мисъл и зрялото поведение. По желание Сладки мечти може да направи торта и с украса от други сезонни цветя или да акцентира върху различни багри, носещи определено послание. За дамите пък Sweet Dreams създаде елегантната Празнична торта с цветя и балони, където акцентът е върху женския стил и очарование. В нея отново са сгушени нежните ванилови нотки, масленият нюанс на ефирен млечен крем и пухкавостта на сочни блатове. А по желание можете да добавите плодов акцент, да смените цвета на обвивката и да украсите с други елементи, които биха били в хармония с вида празник, предвиден за рожденичката.

Ако вече сте избрали сладкиш, който да подхожда на вашето парти или на тържеството на любимия, колегата, приятел или роднина, можете да поръчате бленуваната торта на тел. 0888 36 11 84 или на фейсбук страницата на Сладки мечти, където можете да изберете и сред множество други торти и сладкиши, зарадвали специалните хора в специалния им ден.

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Sweet Dreams сладкиши за родените през ноември

Ноемврийските скорпиони обичат да показват постиженията си, а ноемврийските стрелци залагат на любовта и страстта.   виж още »

Сладки мечти за хората, родени през септември

Какви са хората, родени през септември и какви Sweet Dreams тори подхождат на техния празник?   виж още »

Sweet Dreams разказва защо се празнува рожден ден с торта и свещи

Защо на рождения ден се сервира торта, какво означават празничните свещички и защо се канят само приятели?   виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта