Регистрация

Програма Fine living декември 2012

22 Jun 2013   /   kulinarno   /   Видяна: 3204
Програма Fine living декември 2012

Присъединете се към Fine Living, зада отбележим коледните празници със специална селекция от най-добрите празнични предавания.


Специално предаване
Кичознипразници
1 декември, събота

Новопредаване
Майстор-готвач в чужбина
От 3 декември, петък


Специално предаване
Вилиназнаменитости
7 декември, петък


Специално предаване
Празниченкварталенкупон
14 декември, петък


Специално предаване
Лесноугощение (с МайкълКиарело)
От 17 декември, понеделник


Специално предаване
Щозадом с коледнаукраса и веранда е това?
21 декември, петък



Тема на месеца: Коледа!


За мнозина Коледа е религиозен празник, за други – повод и възможност да се съберат със семейството и приятелите.


Специално предаване: Кичознипразници
(Over The Top Holidays)
1 декември, събота,22:00

Не пропускайте да гледате това едночасово специално предаване, представящо най-екстравагантните, чудновати и кичозни празнични изложения на планетата!

Ще посетим най-голямата къща за джинджифилови сладки в света, достигайки до най-студените ледени скулптури, които слънчевият щат може да предложи, ще се запознаем и с двама приятели, които са напълно полудели по Крис Крингъл и един по един влизат в двубой със съседите, готови да си проправят път към титлата Кралят на Коледа. Не искате да пропуснете този изключителен спектакъл!


Ново предаване: Майстор-готвач в чужбина – 1 сезон
(Chef Abroad)
От 3 декември, всеки ден,13:00, 18:00, 00:30 и6:35

Присъединете се към главен готвач Майкъл Смит в най-новото му кулинарно приключение, докато обикаля света, среща се с удивителни хора и прави забележителни неща с храната. Вкусно!


Специално предаване:
Вилиназнаменитости
(Celebrity Holiday Homes)
7 декември, петък,22:00

Трима дизайнери създават празнични декорации за знаменитости, включително Коледа с холивудски блясък в Холивуд Хилс за актрисата и тв водеща Али Суини, страхотно празненство за кънтри звездата Джо Ди Месина и семейството в Нашвил, Тенеси, както и носталгичен хавайски празник за актьора, певец и тв звезда УейнБрейди в Лос Анджелис.



Специално предаване: Празниченкварталенкупон
(Holiday Block Party)
14 декември, петък,22:00

„Празничен квартален купон“ се отправя към един квартал от предградията, където слага старта на състезание, в което се изправят съсед срещу съсед, за да докажат кой може да сътвори най-креативната, най-нестандартната и най-незабравимата декорация.

В последния ден ще изненадаме собствениците на къщи, като им съобщим, че две от най-големите звезди на интериорния дизайн, Сабрина Сото и Дина Манзо, са ги наблюдавали и ще оценят кой се е справил най-добре.


Специално предаване: Лесноугощение (с МайкълКиарело)
(Easy Entertaining With Michael Chiarello)
От 17 до 25 декември,всеки ден, 14:15

Гледайте предаването и научете интересни начини да забавлявате приятелите си с автора на кулинарни книги и главен готвач Майкъл Киарело.

В специалните коледни епизоди Майкъл ви предава целия опит и знания, от които може да се нуждаете, за да превърнете празничния сезон в истинско постижение.

В специалния епизод „Парти за рязане на коледно дръвче“ зрителите ще видят как дори изборът на коледна елха се превръща в празник, когато приятели се събират във ферма за коледни дръвчета за топла и вкуснагозбакрайогъня.

Менютовключваяхния с морскидарове, чесновохлебче, горещ ментов шоколад и коледни сладки.

Следтовав „Поднасяненапразничникурабийки“ нищодруго не носи празничен дух, както приготвянетона курабийкипотрадиционнисемейнирецепти и споделянетоим с близките.

А в „Изисканапразничнавечеря“ Майкълщепокаженазрителитекакдаорганизиратизискановечернопартизагоститесиотначалодокрай с изтънченахрана и перфектнапрезентация.

Отбележете празниците с партизаопакованенаподаръците с епизода „Обядзаопакованенаподаръци“ ищевидитекакможетеданаправитеподаръксъвсемсами.

И накрая в предаването „Парти с кулинарни подаръци“ ще се отърсим от стреса от празничните приготовления с парти с раздаване на кулинарни подаръци. Научетесе как да готвите специални неща и да ги раздавате като подаръци.


Специално предаване:
Щозадом с коледнаукраса и веранда е това?
(What’s With That Decked Out Christmas House?)
21 декември, петък,23:45

Това еспециалнопразничноизданиена „Щозадом с коледнаукраса е това?“Въввсекикварталима по един такъв пример – къщата, която просто не се вписва сред останалите.Нов празничнатанощ тези домове наистина сеотличаватс ослепителенблясък.

Предаването отвеждазрителитезадвратитенанай-коментиранитекъщи в квартала, задасезапознаете с хората, коитоживеят в тях и с технияуникаленпогледвърхуколеднатаукраса. Това едночасово изданиепредставявеликолепнодекориранитедомове в САЩ.
                                        

Весели празници от екипа на Fine Living!!!

ПОДОБНИ СТАТИИ

Програмата на Food Network януари 2013

Много нови идеи и свежо настроение през януари с премиерните предавания за старта на новата година! виж още »

Най-дългото хоро в „Черешката на тортата – ти си звездата”

Тутманик, гурме кухня и американо-мексикански гозби овкусяват седмицата виж още »

Премиерите през декември по 24 KITCHEN

Коледният дух на Джейми Оливър виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта