Регистрация

Най-дългото хоро в „Черешката на тортата – ти си звездата”

23 Jun 2013   /   kulinarno   /   Видяна: 2680
Най-дългото хоро в „Черешката на тортата – ти си звездата”

Тутманик, гурме кухня и американо-мексикански гозби овкусяват седмицата

Много храна, много емоции... и най-дългото хоро – това са само част от  изненадите, които ще предложи „Черешката на тортата – ти си звездата” следващата седмица /26 – 30 ноември/. На масата ще седнат компютърен специалист, художник и гримьор, барман, фризьорка и интернет доставчик с артистични наклонности.

Менюто ще започне типично по български – с тутманик и традиционни гозби.

Домакин ще бъде ИТ специалистът Тошко, който ще бъде виновникът и за най-дългото хоро както в историята на шоуто, така и в Горна Малина. Изтънчена и артистична ще бъде вечерята във вторник, когато домакин ще бъде художничката Габи. Тя ще приготви истински творения на изкуството и вкусни ястия – някои от гостите ще си оближат пръстите, други ще си вземат за вкъщи, а трети – ще останат недоволни.


Сряда ще бъде посветена на гурме кухнята. Менюто ще започне със супа, ще продължи с нестандартно основно и ще завърши с коктейли на специално място, а организатор на всичко това ще бъде българският турчин Синан.

Международна ще бъде вечерта в четвъртък, когато домакинът Елвира ще приготви американска вечер с мексикански вкус, гарнирани с няколко на брой изненади.

Часът на истината ще настъпи в петък, когато домакин ще бъде Боби. Той ще посрещне гостите си с изобилие от храна и ще успее да свали всички маски. Много неща ще бъдат казани, но само един ще бъде избран за фаворит на седмицата.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Премиерите през декември по 24 KITCHEN

Коледният дух на Джейми Оливър виж още »

Програма Fine living декември 2012

Присъединете се към Fine Living, зада отбележим коледните празници със специална селекция от най-добрите празнични предавания. виж още »

Giada’s Family Christmas

Джада и семейството й празнуват Коледа в къщата на леля Рафи в Аспен. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта