Регистрация

Премиерите през декември по 24 KITCHEN

24 Jun 2013   /   kulinarno   /   Видяна: 6523
Премиерите през декември по 24 KITCHEN

Коледният дух на Джейми Оливър

Коледна приказка с Джейми
на 8 декември, събота и 23 декември, неделя, от 16:30 ч.
премиера за България

В „Коледна приказка с Джейми”, момичетата на Джейми Попи и Дейзи ще вземат нещата в свои ръце и ще приготвят едни от любимите си рецепти от последните няколко години. Първият епизод ще ни настрои за един спокоен коледен ден с всичко от пуйка с всякакви гарнитури, до вкусни пудинги и греяно вино.   
Вторият епизод се фокусира върху вкусни, празнични храни, като печена шунка и мандариново желе, както и прекрасни идеи за оползотворяването на неизбежните остатъци. Тук ще научите всичко, което някога сте искали да знаете за коледната храна.  


Коледният дух на Джейми Оливър
на 16 декември, неделя, от 16:30 ч.
на 22 декември, събота, от 16:30 ч.
премиера за България

В това специално, празнично издание Джейми Оливър представя колекция от коледни класики, нови идеи и прекрасна храна за парти. Зрителите ще открият как с малко подготовка преди големия ден, ще бъдат свободни да се наслаждавате на празниците.  
Той представя някои вълнуващи, нови идеи, включително пуешко „Уелингтън”, печена шунка от джолан, вафли на тиган с епичен горещ шоколад, висококалорично семифредо, гореща лимонада с ром, подправено просеко и среднощни закуски. Джейми ще освежи и някои от любимите си празнични рецепти, включително класическия сос грейви и класическата плънка. Затова се настанете удобно и оставете Джейми да ви настрои за най-добрата Коледа в живота ви!


Семейната Коледа на Джейми
от 10 декември, понеделник, от 13:25 ч.
премиера за България  

„Семейната Коледа на Джейми” разкрива личните тайни на Джейми за спокойни, семейни празници. Поредицата е излъчена за първи път във Великобритания по Канал 4, през декември 2009 г. Заснета в дома на готвача в Есекс и представяща семейството и приятелите му, тази поредица включва всичко от сочна пуйка, плънка и сос грейви, до перфектни зеленчуци, интересни начини за използване на остатъците, пудинги, храна за парти и напитки. Джейми ще демонстрира как да се подготвите максимално преди големия ден, за да можете да сте много по-спокойни, когато гостите започнат да пристигат.   


Коледно парти с Джейми Оливър
на 17 и 31 декември, понеделник, от 14:25 ч.
премиера за България

Време е за парти. Джейми и приятелите му планират ненадминато коледно парти.
Вече са избрали мястото – стар и доста неприветлив склад, но поне е оборудван с кухня. Естествено Джейми отговаря за храната и започва деня в стил „Голия готвач”, като приготвя класическа английска закуска за приятелите си. Това им дава сили за деня, който включва пътуване с ферибот до Калаис, за да се заредят с алкохол за голямото събитие.   
Предвид, че за храната на партито ще се погрижи „голият готвач”, няма да се мине само с дребни хапки. Джейми ще приготви непретенциозна и питателна храна, която лесно може да се яде с една ръка. Докато Джейми готви, Джулс и приятелите им променят помещението, превръщайки го в зала за бляскаво коледно парти. Диджеят пристига, храната е сервирана и остава само да се забавляват.


За Коледа в Ню Йорк с Джейми Оливър
на 15 декември, събота и 30 декември, неделя, от 16:30 ч.
премиера за България

В това едночасово предаване „голият готвач” Джейми Оливър напуска Есекс и пътува до Манхатън заради възможността да се учи от майстор готвача на един от най-добрите ресторанти в Ню Йорк. Докато е там, Джейми попива гледките и вкусовете на града, играе баскетбол с група нюйоркчани и после ги гощава с вечеря в дома на приятеля си, като представя рецепти от типа „как да си приготвим домашно суши” и „как да направим топинг за мини пица”. За да отпразнува края на престоя си в Ню Йорк, Джейми приготвя подранила коледна вечеря, включваща миди с праз, свинско с праскови и зрелищно шоколадово бомбе. Ще видите страхотна храна в нюйоркски стил.


ПОДОБНИ СТАТИИ

Спести с Джейми

От 24 февруари, понеделник, 13:15 часа по 24Kitchen. виж още »

24KITCHEN снима в България

„Домашни рецепти с Йоли“ приготвя български ястия пред световна аудитория. виж още »

Свежата Анабел

От 25 септември, всяка сряда от 13:15 часа по 24KITCHEN. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта