Регистрация

Питеен тест – преоткрий себе си чрез течността в чашата

25 Jan 2014   /   nina123   /   Видяна: 2995
Питеен тест – преоткрий себе си чрез течността в чашата

Човек е това, с което се храни – разбери какво си ти от питието, към които посягаш.

Това е въпрос от психотест, по който били анализирани кандидат- сужители в заведение за бързо хранене в Сиатъл. Управителят поискал в анкетната карта да бъде включено и следното питане, като заявил, че отговорите ще му дадат информация за бъдещите работници. Той настоял да го има, защото сметнал, че човек не си признава преимуществата или недостатъците, когато бъде запитан в прав текст. Най-малкото, защото не всеки има реална преценка за себе си. Но могат да бъдат намерени сходства между характера и напитките, които човек включва в менюто си. Затова, драги читатели, помнете, че следните изводи не са достигнати от група психолози и анализатори, но знайте, че чрез тях едни човек, държащ на бизнеса си, е избирал хората, с които да работи.  

АКО ИЗБЕРЕШ НАЙ-ВАЖНАТА НАПИТКА ЗА ДЕНЯ СИ, КОЯ БИ БИЛА ТЯ:

а) сутрешното кафе или чай

б) бирата

в) елегантният коктейл, който те кара да се чувстваш специално

г) водата, погълната в рамките на деня

д) безалкохолно по навик

е) изпитата след вечеря чаша

А) Ако човек държи на сутрешната напитка, то той се събужда с идеята да бъде активен и адекватен на работното си място. За него най-важните часове от деня са тези, свързани със задълженията му. Тази личност може да бъде определена като отговорна.

Б) Бирата е за онези, които имат бохемски представи за живота. Те не обичат да се вкарват в графици, въпреки че имат усещане за отговорност.

В) В групата на елегантните коктейли влизат баровци и комплексари. Ако човек умее да живее според нормите си, знае кога да си позволи да се изглези. А всички, които се глезят безпричинно, се надценяват или имат лични проблеми за решаване. Ежедневното посягане към лукса е показател за ненужна изтънченост.

Г) Водата е най-практичната напитка. Човекът, който я предпочита е праволинеен, мисли трезво и умее да преценява ситуациите. На него не може да се разчита при пазене на тайна, нито в екстремалности, но винаги ще се притече на помощ на колега, както и ще каже истината. Този тип знае какво се иска от него и го върши. Нормите са рамки на поведението му.

Д) Безалкохолното – газирано или не, ако просто се налива в чашата, за да не бъде празна, показва делничност. Людете, които го пият непрестанно си тръгват от работа в секундата, в която изтече работното време. Задълженията са за вършене, а личният им живот и принципи нямат нищо общо с тях. Подобен тип сложители определено не са всеотдайни.

Е) Чашата след вечеря, независимо дали съдържа алкохол или не, показва, че е важно за човека да бъде в семейната среда и да се чувства уютно там. Подобен тип личности умеят да превърнат и работното място в кресло на топлотата и разбирателството. Те държат на междуличностните връзки, спазват етикета и са умерено комуникативни. Знаят както какви са задълженията им, така и приоритетите. Във всяка обстановка търсят баланса и се пазят от кавги.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Любимият плодов аромат издава характера

Любителите на малини се отдават на творчество, а харесващите банани разбиват сърцата. виж още »

Кулинарен тест за интелигентност, обща култура... плодове и зеленчуци

Проверете знанията си за основни плодове и зеленчуци  и научете изумителни непознати факти за даровете на природата, с които се храним ежедневно. виж още »

Кулинарен тест: Пресметни колко пъти на седмица готви човек и на каква възраст е

Превърнете се в душа на купона и смайте приятели и потенциално гадже, като изчислите колко често прави храна у дома си и на колко е години. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта