Регистрация

Петопръстник, върбинка и бабини зъби ви превръщат в полов атлет

05 Jul 2013   /   nina123   /   Видяна: 13092
Петопръстник, върбинка и бабини зъби ви превръщат в полов атлет

Три български билки, които завладяха света в борбата срещу импотентност.

В днешно време, когато се храним с генно модифицирани плодове и зеленчуци, в голяма част от купените ястия има подобрители и консерванти, импотентността сред мъжете се увеличава - както доказа екип от френски и британски учени – с близо 7 пъти в сравнение с преди 20 години. В аптеките има богат асортимент от таблетки и добавки за засилване на половата мощ, но чест пъти те са на химична основа и дори само списъкът с врените им странични действия е склонен да попречи на либидото. Затова и медицината се обърна към природата и по-точно към народните билки за „вдигане на самолета“. В резултат на което се появи и един от най-търсените в България продукти за потентност (чието име няма да спомена), който е именно съвкупност от петопръстник, върбинка и бабини зъби.

Славата на бабините зъби отдавна е на световно ниво и страната ни дори има договор за износ на билката в Китай. И навсякъде тя се използва за едно и също – продължително гарантиране на половата сила и издръжливост. Бабините зъби благоприятстват отделянето на лутенизиращ хормон, който подтиква производството на тестостерон, а оттам води до повишаване размера и мускулната сила на пениса и удължаване на неговата издръжливост.

Билката е с дребни, лимоненожълти цветове, разположени над срещоположни тъмнозелени елипсовидни листа. От общ корен излизат между 4 и 12 стръка, които достигат до 80 см. височина. Бере се само наземната част през месеците юни, юли и август.

Ако искате да я използвате „по предназначение“, я изсушете или си я вземете направо суха от билкарниците. Широкоразпространена е и е евтина. Запарете си чай от една двойна шепа от изсушеното растение в 1,5-2 литра вода. Това количество ще ви стигне за 3-4 дни. Повтаряте ли упражнението повече от две седмици – ефектът ще е сигурен и гарантиран.

Петопръстникът, наричан в някои крайща на България и гърличева трева е многогодишно растение, високо между 15 и 30 см. с „окосмено“ стебло и жълти цветове. За да си направите вълшебна отвара за полова мощ, трябва да използвате корените на билката в изсушено състояние. Най-често те се продават стрити на прах или рендосани с дървен предмет (в никакъв случай не бива да се допира до желязо) на дребни стърготини. За потентност, както и превантивни мерки срещу рак на половата система всеки ден си накисвайте по 1 с.л. от корена в 200 мл много топла, но не кипяща вода. Изпийте течността на три порции преди основните хранения.

Отварата от върбинка освен като мощен афродизиак действа и за отделяне на повече мляко от кърмачките. Използват се корените и цъфтящата част от стеблото, малко преди върха на растението. Цъвти в най-различни цветове, затова се отглежда и като градинско цвете. Напитка за подобряване на креватните подвизи, успокояване на нервите и защита от вирусни заболявания можете да си направите като кипнете за 15-тина минути 2 с.л. изсушени и стрити стръкове или рендосан корен в 600 мл. вода. Прецедете получената течност и си я разделете на четири порции за през деня.

Екипът на kulinarno.bg ви пожелава сексуални приключения, които да надхвърлят очакванията ви.  

 

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

5-те афродизиака, с които прекаляваме по Коледа

Обилната празнична вечеря зарежда тялото с полова мощ. виж още »

Пържените храни намаляват мъжката полова мощ

Любимите чипсове, картофки, панирани мезета и яйца на очи правят мъжа лош любовник. виж още »

Как се отразяват различните зеленчуци на качеството на спермата

Морковите създават плувци – шампиони, а доматите предпазват сперматозоидите от деформации. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта