Регистрация

Най-добрите готвачи сред БГ певците

23 May 2018   /   nina123   /   Видяна: 1912
Най-добрите готвачи сред БГ певците

Родни музикални таланти, доказали дарбата си и над печката.

 

Поговорката „Музикант къща не храни“ не се отнася до всички таланти на сцената, защото някои от тях се оказват особени виртуози и над печката. Авторите на musicspacebg откриват кои певци, доказали се под светлината на прожекторите, са също толкова добри в творчеството си и под светлината на абсорбатора. Ето топ 5 на най-добрите български музиканти в кухнята.

 

5. Петото място отива при Рафи. Брилянтната му музикална кариера скрива от мнозина друго негово поприще – кулинарнията. Изгрялата в X-factor звезда признава, че истински си почива в компанията на тенджерите и тиганите, а най-добрите му готварски постижения са в сладкарството. Още от дете се върти около баба си, за да краде занаят – направата на традиционни арменски десерти. Копнее да развие на високо ниво тази своя страст, да премине през професионално обучение и дори някой ден да я превърне в своя работа. Поради липсата на готварски дипломи и публични кулинарни изяви (Изключение прави участието на Рафи в Черешката на тортата, където многократно обра овациите), певецът заема почетното пето място.

 

4. Дичо е работел като професионален готвач в черноморско заведение. Този малко известен факт от живота на бившия фронтмен на Д2 обяснява кулинарните му умения, с които успяхме да го видим и на малкия екран. Преди повече от десетилетие енергичният музикант се захваща с ресторантьорство като собственик на крайморски ресторант. По свое желание вместо управител, той заема длъжността на готвач и твори рамо до рамо с DJ Ramsey Hercules Бирата.

 

3. Фолкдивата Вероника се отказва от музиката заради кулинарния си блог. С тази своя саможертва певицата взима бронза в класацията за музикални готвачи. Когато открива страстта си към кулинарията, Вероника се отдръпва от най-силната си мечта – да бъде певица и актриса, защото посвещава цялото си време на кулинарната си страница ginger cookies. След близо година обаче се завръща на сцената, а готвенето остава просто хоби, в което намира разтуха и до днес.

 

2. Камелия Воче е автор на две кулинарни книги. Италия е музика и храна, смята гласовитата дама и го доказва, покорявайки сърцата и небцата на своите почитатели както с песни, така и с вкусни ястия. „В кухнята с Камелия Воче“, криеща над 200 рецепти е само първата смела стъпка на музикалната авторка. След успеха на пазара се появява и „В кухнята с Камелия Воче 2“. Затова и гласовитата баба заема втора позиция в класацията.

 

1. Лео е професионален готвач, който обича да пее. Победителят сред готвещите музиканти застава на първо място, защото само той тръгва от кухнята, за да стигне до музиката. Ресторантьор, жури в кулинарно шоу и водещ на кулинарно предаване, Лео е най-добре обученият и най-опитният готвач на музикалната сцена. След дебюта си в дует с Део, чаровният италианец записа още десетки хитове.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Жена ще готви на българите на Антарктида

Новият готвач на българската експедиция на Антарктида е Уляна Яркова.   виж още »

„Сладки ноти“ доказва, че Йоли може да гали струните на душата с десерти

Втората книга на кулинарното и музикално явление Йоланта Делибозова – Йоли зарадва всички любители на сладкишите. виж още »

Смях в кухнята – гафове по време на готвене

Не пробвайте колко е загрял бързоварът върху долната си устна, нито пък се хвърляйте да гасите възпламенено олио с чаша вода. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта