Регистрация

Зелено кафе гарантира тънката талия на звездите

25 Oct 2013   /   nina123   /   Видяна: 3483
Зелено кафе гарантира тънката талия на звездите

Холивудската тайна за отслабване превзема света.

Не е тайна, че дори и да се забрани фотошопа, да се спре производството на помади за женско разкрасяване, а липосукцията и пластичните намеси с цел хубост се превърнат в табу, отново в Холивуд ще има жени, които ще продължават да излъчват неустоимо изящество. Човек се замисля – дали от въздуха или благодарение на други природни сили тези дами успяват да са винаги красиви, а телата им да наподобяват съвършенството на добре изваяна статуя от умел скулптор.

За да разсеят мистиката около перфектната визия на клиентите си, няколко диетолози на звездите проговориха пред американски таблоид. Хранителните експерти, които искат да запазят анонимност споделят, че извайването на фигурата и нейното запазване в желания калъп е мъчителен и труден процес, който трябва да бъде съпътстван с решителност, силна воля и експертни съвети.

Хранителните режими на звездите са индивидуални и малко от тях са лишени от допълнителни лекарствени добавки – обясняват диетолозите. Правилното хранене с цел постигане на визуалния максимум, на който е способно тялото е комплекс от медицинска намеса, лична воля, професионално отношение, хъс и добре подбрани компоненти на диетата. Един от тях, които анонимните хранителни експерти се съгласиха да разкрият пред света е зеленото кафе, което се пие ежедневно от редица холивудски красавици.

Зеленото кафе е нищо повече от неизпечено кафе – основата на любимата напитка, която ежедневно се приема от близо 3 милиарда души по света. То обаче има силата да гори мазнините като вълшебна пръчица. Засилва метаболитните процеси и активизира работата на стомашно-чревния тракт и черния дроб. Намалява отделянето на глюкоза в кръвта и така при нужда от енергия тялото гори запасите си от мастни натрупвания. Зеленото кафе убива апетита и е силен антиоксидант, който освен красота, гарантира и младост. Ефектът се дължи на т.нар. хлорогенна киселина, която се съдържа в растението. Тъй като то се пече при над 200 градуса, за да почернее, съставката в напитката е намлена с до 20 пъти.

Диетологът Д-р Линси Дънкан споделя, че въпреки предубеждението си към хранилните добавки като метод за отслабване, е изумен от качествата на зеленото кафе. Наблюденията му доказват категорично, че чистият продукт е способен да изгори няколко килограма за месец, без човек да променя режима си на хранене.

Ние от kulinarno.bg сме длъжни да ви предупредим, че и в България се продава този продукт, но под името „екстракт от зелено кафе“, което означава, че не става дума за същото натурално растение, с каквото отслабват звездите от екрана.

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Лейди Гага и Кейти Пери отслабват с Фактор 5

Диета с пет хранения на ден и 5 тренировки седмично извайва тялото.   виж още »

Главният сладкар на Обама напуска заради изискванията на президеншата

Бил Йосес, който работи като главен сладкар на белия дом от 2007 г. признава, че не смогва на здравословните норми, поставени от мишел Обама. виж още »

С авокадо се наяждаме по-бързо и по-лесно

Само половин авокадо, прибавено към закуската, обяда или вечерята, ще намали апетита и ще засити глада гарантирано поне в следващите три часа. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта