Регистрация

Диетата на Клаудия Шифър за екстремно отслабване

25 Jun 2013   /   nina123   /   Видяна: 9424
Диетата на Клаудия Шифър за екстремно отслабване

С белтъчини и зелен чай сваляте 5 килограма за три дни.

Астрономическото лято настъпи, но мнозина от нас още не са постигнали мечтаната фигура, която с гордост да разходят по бански на плажа, да приберат в тесни дрешки или да видят в огледалото, изпитвайки пълно задоволство от резултатите. Често отлагаме едноседмичните диети за следващия понеделник, а още по-често те приключват злощастно два дни по-късно, когато сме изкушени от промоцията на пица в супермаркета, обилната вечеря, сготвена от половинката или хубавата торта, с която колега чества рождения си ден.

Тук на помощ идва доказано ефективната диета на една от жените с перфектна фигура – Клаудия Шифър. Но нека не се лъжем – няма как да свалим досадните килца екстремно, без в последствие да се появи нежеланият йо-йо ефект. Затова диетолозите предупреждават – този хранителен режим е подходящ за случайте, в които фатално сте изпуснали и последната възможност да се поставите на продължителна диета, гарантираща дълготрайни резултати. Ако след три дни заминавате на море или планираната лятна ваканция, отивате на прати, което очаквате от месеци или пък имате среща с човек, когото искате да грабнете и чрез визия – ето как да се зарадвате на добри резултати. Хранителният план е изготвен както за дамите, така и за силния пол, като разликата е единствено в количествата.

Имате три основни продуктаяйца, нискомаслена безсолна извара и зелен неподсладен чай. Тази напитка, освен че ще благоприятства „отмиването“ на килограмите от тялото ви, ще намали шокиращия ефект върху него от факта, че няма да получава витамини от плодовеи зеленчуци (не се допускат в диетата заради плодовата захар, която съдържат), както и няма да се храни с месни и тестени ястия. Освен това антиоксидантите в него благоприятстват добрия вид на кожата и ви карат да се чувствате тонизирани и свежи, така че смело пийте от него между 2 и 5 литра на ден. Белтъчините в изварата и яйцата пък ще ви създадат усещане за ситост и ще ви дадат с малко калории необходимата енергия за деня, която ще се изразходва много бързо.

Важна забележка за тази диета е да не продължавате повече от три дни, защото тя не замества разнообразното хранене и рискувате да навредите на здравето си. Ето и режима на вашето краткотрайно „мъчение“ с доказани резултати:

За жени:

Закуска – едно варено яйце. Не си и помисляйте да посягате към солницата.  Ако се притеснявате от холестерола в жълтъка, изяжте 2 варени белтъка.

Обяд – 150-200 г извара. Яжте бавно и дъвчете многократно всяка хапка.

Вечеря – пак извара - тя трябва да бъде поне 3 часа преди лягане. За съжаление тук позволеното количество извара е с 20 грама по-малко от изяденото на обяд.

През целия ден пийте зелен чай, като го избягвате само половин час преди и след хранене, тъй като течностите размиват стомашните сокове и пречат на бързото разграждане на храната.

За мъже:

Закуска – 1 варено яйце + 3 белтъка

Обяд – 200-230 г нискомаслена безсолна извара

Вечеря – Същото или малко по-малко количество извара от изяденото на обяд.

 

Само след 3 дни ще постигнете желания ефект, но се пригответе да го загубите до 2 седмици, ако не преминете на по-траен, препоръчан от диетолози хранителен  режим, съчетан с определени физически тренировки.

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Как се храни Мила Кунис извън кадър

Мила Кунис разкрива хранителните си навици пред Harper’s Bazaar.   виж още »

Лейди Гага и Кейти Пери отслабват с Фактор 5

Диета с пет хранения на ден и 5 тренировки седмично извайва тялото.   виж още »

Мелания Тръмп се поддържа с баланс в храненето

Американската Първа дама се храни строго, но понякога с мярка нарушава поставените условия.   виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта