Регистрация

Двуседмична лятна диета смъква трайно килограми

09 Jul 2013   /   nina123   /   Видяна: 6035
Двуседмична лятна диета смъква трайно килограми

Краставици с пилешко и риба засищат глада и топят мазнините.

Голяма част от диетите за бързо отслабване са последвани и от бързо възвръщане на свалените килца. Освен това те са мъчителни за човека, поставил се на екстремния режим, а също така и за тялото, което първоначално изпада в шок, изтощава се, а след това бърза да се възстанови от зверския глад и лишение.

Диетата, която ще ви предложим днес не е бърза, за нея се изисква търпение, но в никакъв случай тя няма да ви измори от гладуване или да лиши организма от основни нужни вещества. Режимът се спазва в продължение на две седмици, като сме длъжни да предупредим, че е твърде вероятно първите 4-5 дни показателите на кантара да не се променят. Но това е защото всичко хубаво става бавно. Дори когато приключите с диетата, ще продължите да сваляте килца, така че не се зареждайте с ненужен песимизъм. От вас се искат три неща – в рамките на режима да не си позволявате захар, сол и алкохол; да пиете по 2 литра вода на ден и след като завършите препоръките за първата седмица, да ги повторите и за втората. Сами ще установите, че тялото ви има нужда от този начин на хранене и ще се научите да се вслушвате в неговите желания. А ефектът от постигнатото можете да запазите завинаги, обещават създателите на диетата, ако след края й не се отпускате към голямо количество сладкиши, пържени храни, мазни меса и множество тестени изкушения. Всякакъв вид спортна активност ще подпомогне трайното ви отслабване.

Ден 1: На закуска изяжте 2 варени яйца, а за обяд си хапнете 200 г печено пилешко с ½ лимон. Следобеда си изберете 200 г сезонни плодове – диня, пъпеш, череши, прескови. За вечеря си направете 300 г салата от краставици с оцет и зехтин.

Ден 2: Закусете с праскова или резен пъпеш. На обяд изяжте 150 г пилешки гърди с краставица или зелена чушка. Следобеда хапнете 300 г кисело мляко. Вечеряйте с един домат и 100 г извара.

Ден 3: Закусете с 2 сварени яйца. На обяд хапнете пълнена чушка със сирене. Следобеда изяжте сезонен плод по избор (не повече от 250 г). За вечеря си опечете 250 г филе от бяла риба и го овкусете със сока от ½ лимон.

Ден 4: На закуска хапнете 200 г праскови, нектарини или кайсии. Обядвайте с купичка варен ориз (около 300 г). Следобеда се насладете на 300 г диня или друг плод. За вечеря изяжте печена тиквичка или печен патладжан.

Ден 5: Закусете с 2 варени яйца. За обяд си хапнете 150 г печено бяло пилешко месо със 150 г варен ориз по желание. Следобеда не яжте. Вечеряйте с една краставица и 150 г риба тон (може да си опечете филе или да си хапнете готова от консерва)

Ден 6: Изяжте плод по избор. Обядвайте голям домат със 100-150 г извара. Следобеда хапнете 300 г кисело мляко. За вечеря си направете 350 г салата от зеле с копър, оцет и зехтин.

Ден 7: Сварете си 2 яйца за закуска. На обяд изяжте 200 г печено филе от бяла риба със зелена гарнитура по избор. Следобеда си хапнете 200 г царевица от консерва или варен кочан. Вечеряйте с 1 печено пилешко бутче и краставица по желание. 

Повторете диетата още една седмица!

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Тридневна войнишка диета за екстремно отслабване с глад

Бърз режим за отслабване с три хранения на ден топи мазнините и извайва фигурата. виж още »

Баба Знае лека диета за лятото

Хранителен режим за поддържане на тялото и топене на излишните мазнини в топлото време. виж още »

10 подходящи храни по време на диета

Кои продукти могат да се хапват смело при опит за отслабване? виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта