Регистрация

Месо

Още рецепти с месо

НОВИ РЕЦЕПТИ

Вълчи шишове с мариновано свинско
Вълчи шишове с мариновано свинско

Шишчета със свинско в марината. виж още »

Гриловано пилешко с портокалов мармалад
Гриловано пилешко с портокалов мармалад

Мариновано пилешко на грил с цитрусов сос. виж още »

Свинско с ябълки и сини сливи
Свинско с ябълки и сини сливи

Печено свинско със сос от сметана, плодове, вино и лук. виж още »

Пържени пилешки късчета, запечени с цитруси
Пържени пилешки късчета, запечени с цитруси

Пържено пилешко, мариновано в кефир и допечено с лимони и портокали. виж още »

Новогодишна руска салата с пуешко и гъби
Новогодишна руска салата с пуешко и гъби

Пищно предястие с месо, кисели краставички, картофи, моркови, печурки, царевица и майонезен сос. виж още »

Пълнени свински пържоли с крем сирене
Пълнени свински пържоли с крем сирене

Джобчета от свинско с плънка от сирена и лук. виж още »

Майонезена разядка с месо и целина
Майонезена разядка с месо и целина

Предястие с месо, целина и стафиди в майонезен сос. виж още »

Медено руло от свински врат с лук и билки
Медено руло от свински врат с лук и билки

Карамелизирано свинско руло с лук и медена коричка. виж още »

Пълнен свински врат с домати и кашкавал
Пълнен свински врат с домати и кашкавал

Празнично свинско, напълнено с кашкавал и домати. виж още »

Печено свинско с маслен сос с вермут
Печено свинско с маслен сос с вермут

Мариновано свинско месо с чесън, поднесено със заливка от вермут сос. виж още »

Празнична капама в гърне по бански
Празнична капама в гърне по бански

Банска капама с кисело зеле, наденица, пилешко, свинско, сланина, ориз и цвекло. виж още »

Солена торта от телешки дроб с майонеза
Солена торта от телешки дроб с майонеза

Торта с месо от дроб и крем от майонеза. виж още »

Свинско рагу с моркови, целина и вино
Свинско рагу с моркови, целина и вино

Свински хапки във винен сос със зеленчуци. виж още »

Кое месо за какво готвене е най-подходящо
Кое месо за какво готвене е най-подходящо

Кое месо за какъв тип готвене е подходящо и как се познава прясно и качествено месо? виж още »

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта