Регистрация

Японски пелмени с кайма



Японски пелмени с кайма
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 4621

Гьоза с месо и азиатски сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 15.01.2016

Японските и китайските пелмени не се различавват по състав и начин на приготвяне особено от познатите руски пелмени. Основната разлика са подправките, които се добавят, за да заухае ястието на Далечния Иток. Тук в тон с произхода на храната добавяме към каймата китайско зеле и приготвяме пикантен сос за потапяне със соев сос, оризов оцет, сусамово олио и кориандър. Ако не сте педант и не разполагате с тези продукти, можете да побългарите леко рецептата като поднесете пелмените с друг вид сос по избор.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
3
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта