Регистрация

Ябълков пай със синьо сирене



Ябълков пай със синьо сирене
Средно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 1889

Маслена френска пита с полодове и синьо сирене.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 18.10.2016

Готвим солен сладкиш или пък солена питка с плодове по френска рецепта. Това е галет, чието тесто приготвяме с много масло, кисело мляко и смес от бяло и ръжено брашно. По-интересна е плънката на полуотворената питка, в която си партнират лук, ябълки, резене и синьо сирене. Звучи странно, но симбиозата от тези вкусове е способна да зарадва небцето - просто трябва да се пречупите да опитате този пълнен хляб.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта