Регистрация

Черешката на тортата, сезон 11, епизод 26, част 4



Черешката на тортата, сезон 11, епизод 26, част 4
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1568

Оценките на Павел Владимиров в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Павел Владимиров

Излъчен на 03.07.2018

Четвърта част

Богатата гама от стартери и всякакви вкусотийки, с които започна вечерята, преминава в съществената си част, където Павел оставя компанията, за да приготви основното - телешки стекове Небраска от black angus. Дим и пироефекти са естествения акомпанимент на готвенето, а през това време компанията пречувства, че ще остане гладна. Но се оказва, че всичко е по конец. Телешкото е идеално изпечено и се сервира с гарнитура от аспержи и картофи.

След това на спокойствие гостите и домакина имат време да си поговорят за настоящата кариера на Павел като актьор. Оказва се, че се снимал с Никалъс Кейдж и далеч не мисли да приключва до тук въпреки добрата си журнализтическа работа. Десертът - домашно направен чийзкейк с плодове, е страхотен, а после идва и изненадата.

Терасата се превръща в сцена на серенада, а трогваща мизука от улични музиканти докосва сърцата. Отново телата се кършат, а гласовете - се вият. Забавлението е страхотно. Остава само да разберем колко точки получава домакинът и кои грешки му изиграват наистнина лоша шега.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3:30 часа
Време за готвене: 3:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта