Регистрация

Черешката на тортата, сезон 11, епизод 18, част 3



Черешката на тортата, сезон 11, епизод 18, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1837

Джина Стоева посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Джина Стоева

Излъчен на 21.06.2018

Трета част

Днешната домакиня Джина Стоева се оказва царица на изненадите. След като пристигат в дома й, гостите са посрешнати от Джина и невръстната й дъщеричка Ивая. Излизат на терасата за да се порадват на welcome drink-a си, а после разбират, че всички заедно в лимузината отиват на ресторант. А там ги чакат приготвените от Джина арабски ястия с много история и неустоим вкус.

Разядките - баба гануш или подобие на кьопоолу по ориенталски, хумус и чесновка с майонеза се връзват идеално с арабските питки на масата. След това късметлиите получават по една витаминозна салата табуле, а после разбират какво е Маклюбе - арабска мусака с телешка кайма, картофи, ориз и зеленчуци.

Интересна тема се завърта около поведението на мъжете мюсюлмани спрямо жените и екскурзийте в Дубай. Брукатът по бузата на един от гостите е мишена на множество закачки. И за да се спрат нападките на религиозна и сексуална основа, Джина отново бърка в торбата с изненадите. Тя е слушала внимателно разговорите на компанията и е взела на всеки по нещо, което много обича. Така Жени Калканджиева се сдобива с пълнени кренвирши с кашкавал, които са любимата й храна. Кой какво получава - гледайте в тази част.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3:30 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта