Регистрация

Черешката на тортата - сезон 7, епизод 6, част 1



Черешката на тортата - сезон 7, епизод 6, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 3723

Тачо на Жени готви испански блюда в големи количества.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 6, сезон 7

Излъчен на 30.01.2017 от 20:00 часа

Готви Тачо

Първа част

Тази седмица в голямото готвене и още по-голямото ядене се забъркват момчето, което удари шестицата с шестата по красота – Стефан Манов, познат като Тачо на Жени Калканджиева; момичето, което с глас си спечели слава – Деси Слава; съпругата на журналиста Димитър Цонев – Мариана Цонева; тялото на попфолка – дългокраката и дългокоса Лияна и единственият участник в Big Brother, който никога не е предлаган за изгонване – Ники Кънчев. А и тази седмица, разбира се, всичко ще ври и кипи под погледа на най-врелия и кипелия – Шеф Иван Манчев.

Седмицата стартира със суаре при Тачо, който ни посреща в своя дом. Оказва се, че съпругът на Жени Калканджиева е доста добър готвач и особено разбира от испанска кухня. За уюта и вкусотията на гостите Тачо поръчва продукти от Испания, които лично взима от летището. Готов е да готви часове наред, но всичко да бъде направено по правилата. В кухнята Стефан е машина – комбинира висококачествени дарове на природата със завидни кулинарни умения. Дори сам меси хляба за ордьовъра, а с познанията и техниките си за готвене на октопод смайва дори критичното настроение на Шеф Манчев. Ето и какво спретва Тачо, за да открие новата седмица в Черешката на тортата:

1. Салата от готов микс от листа със сотирани гъби кладница.

2. Ордьовър – брускета с хамон (просто хамон е шунка на испански)

3. За второ предястие октопод върху картофи гайега или истински учебник за правилно готвене на цял октопод върху шайби от сварени картофи. Е, има и сос за заливане – чесън и зехтин – типично по испански.

4. За основно - специалното телешко на Тачо.

5. Десертът е изненада...

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта