Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 22, част 4



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 22, част 4
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 2553

Оценките на Жанета Осипова в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Мис Плеймейт Жанета Осипова

Излъчен на 26.06.2019

Четвърта част

Оценките на плеймейтката Жанета Осипова

Със самочувствие и грация в началото на своята вечер в Черешката Жани тръгна с токчета, лента и корона из пазара. С майсторство и еротика наготви апетитни гозби и се постара на трапезата нищо да не липсва. Но поведението на нахаканата миска си тръгна с идването на гостите. И вместо артистична Мис Плеймейт от домакинята остана притеснено същество, изправено пред съдии. Жанета не опита повечето от гозбите си, не успя да завърже разговор, да повдигне тема, да предизвика усмивки в иначе ведрата и доста шегаджийска компания. Въпреки единодушните усилия за вдигане на настроението ѝ, тя остана вкаменена.

Поредните възхищения от храната се появиха с идването на десерта. Пищната домашно направена от Жани торта Шварцвалд бе поръсена демонстративно с череши, като домакинята обясни, че всяка от тях е израз на желанието да има още много Черешки, които да дават повод за събиране с тези хора. Но въпреки милите думи, емоционалният блокаж остава.

Дори и изненадата - караоке парти - не успява да вдигне духа на домакинята. Вместо да се порадва с новите си приятели, тя се разплаква, а тези сълзи са точно преди оценките. Гостите са в дилема - вкусната храна и старанието в кухнята ли да оценяват, или трудната за всички вечеря, прекарана в притеснение и скука. Кой как гласува за Мис Плеймейт 2018 - гледайте в тази част.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 4 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта