Регистрация

Черешката на тортата - сезон 12, епизод 39, част 3



Черешката на тортата - сезон 12, епизод 39, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1661

Габи от Hell's Kitchen посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 39, сезон 12

Излъчен на 22.02.2019

Трета част

Гости посреща Габриела Станимирова

С присъщите си енергичност, професионализъм и любов към кулинарията Габи наготви пребогато за своите гости и приятели. Домакинята показа, че традиционната родна кухня може да бъде обичана през вековете от модерно настроените вкусове и традиционалистите, без да се променят рецепти и визии. С усмивка на уста Габриела се подготви да посрещне гостите в уютния си ресторант, който за нея не е втори, а първи дом. След това отрупа голямата маса с множество вкусотии, но скандалната Нина от Hell's Kitchen бе решила да бойкотира извиращото отвсякъде добро насторение.

След като Габи признава, че също като Нина е счупила крак при излизането от Кухнята на Ада, но успява да разкаже за неволите си с усмивка, носи и салатите - огромни, богати и много вкусни. Светла "навива" домакинята да предложи брак на дългогодишния си приятел, защото само тя е ерген в компанията. Започват весели истории за предложения за бракове, смешни събития и любов. Само Нина не се включва в разговора.

Черната овца не опитва дори апетитните свински бузи, които са поредното вкусно ястие на домакиянта. Но се включва в следващата тема - за новия сезон на Hell's Kitchen България. Всеки от гостите дава личен съвет на бъдещите участници, а тирадата, която изнася Нина за недоверието и самостоятелността като позитиви в колективната игра, е още по-потискаща на фона на усмивките на гостите.

Следва десертът - крем карамел - направен по традиционната соцрецепта, но поднесен с украса от цветя и ягоди. Дани с разочарование признава, че никога не е харесвал този сладкиш. А изненадата - тя изкарва на дъжда всички (без Нина, която явно предпочита да остане на топло). Шеметна заря затваря сезона на Черешката на тортата и кара приятелите да се почувстват празнично като на Нова година.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 5 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта