Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 8, част 1



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 8, част 1
Трудно   |   Порции 5   |   Видяна: 2433

Певицата Дивна готви в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Дивна

Първа част

Излъчен на 24.01.2018

Тази седмица отново имаме 5 звезди в кухнята и очакваме от тях хляб и зрелища. В най-вкусното шоу се забъркват: жената, която е имала шест първи брачни нощи, актрисата, която избра България пред Америка - Ирен Кривошиева; певицата, която изгря едва на 11 години и продължава да блести и досега - Дивна; момичето, в чиито талант имаме вяра, певицата, а отскоро и актриса - Вяра Атова; журналистът, който свети на всяко светско събитие, душеприказчикът на звездите - Антон Стефанов; и момчето, което пое към музикалния връх в дует, но реши да продължи соло, мултиталантливият Ангел Ковачев. А дали всичко ще върви по ноти, ще следи диригентът на шоуто - Шеф Иван Манчев.

Тази вечер подивяваме от удоволствие, защото сме на гости на младата и готина Дивна. Домакинята обяснява, че в настоящия момент не е подходящо да посрещне гости у дома си, затова се спира на апартамента на близки. Въпреки че е само на 20 години, Дивна се оказва завидно оправна в кухнята. Тя не използва помощници, но за сметка на това работи с богат запас от кулинарни техники, които я подкрепят в успеха на менюто. Без да се притеснява и докато се забавлява домакинята успява да направи две предястия - домашен катък и лютеница с екстри, забърква един традиционен руски борш, готви прекрасно основно от печено пилешко филе с доматен сос и моцарела, което се поднася с печени картофи с кожички и за финал сглабя руска торта Медовик с готови блатове. Въобще - спрвя се идеално, въпреки порязания пръст. Но забравя нещо много важно - какво е то - ще разберете в епизода.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта