Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 10, част 3



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 10, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1689

Оценките на Вяра Атова в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Вяра Атова

Трета част

Излъчен на 26.01.2018

В първата част видяхме как домакинята Вяра Атова сготви като професионалист. Започна правейки хумус от червена леща и тиквена крем супа с моркови, джинджифил, сметана и семена. Продължи със салата от пресни листенца, чери домати, нар и печено козе сирене. За основно се спря на пилешко с кашу, ананас, заквасена сметана и топено сирене, а за десерт забърка маскарпоне с кондензирано мляко и парченца манго, което сервира с бишкоти, шоколад и малини.

Във втората част бяхме свидетели на всеобщото преяждане, което премина под акомпанимента на забавни и провокативни разговори и една малка десертна шега, особено забавна за Антон Стефанов.

Сега е ред на изненадата, която не е така изненадваща както кулинарните умения на домакинята. А веднага след нея сумираме и резултата. Дали недолюбването на тиквата като продукт, прекалено екстравагантното меню и поредното основно с пилешко за тази вечер ще изиграят лоша шега на домакинята, гледайте в тази част. А на финала идва и Шеф Манчев, за да връчи лично наградата за победителя в тази седмица. Кой ще е той - гледайте във видеото.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта