Регистрация

Фесенджан - пилешко по персийски



Фесенджан - пилешко по персийски
Средно   |   Порции 6   |   Видяна: 2680

Пилешки бутчета с нар и орехи.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 07.10.2016

Готвим по нестандартна рецепта за пилешки бутчета, които обаче се превръщат в неустоимо вкусно и изящно основно ястие от Близкия Изток. Първо се прави редукция на сок от нар със захар, която се превръща в гъст сладникав сос. След това готвим пилешките бутчета в компанията на лук, орехи и ориенталски подправки. Заливаме ги със сока и те се превръщат в омайната рецепта на Шехирезада за вкусна месна яхния. На финала ги поднасяме върху сварен бял ориз с масло. Едва ли има небце, което да не закопнее за това ястие, още в мига, в който очите го видят или носа го надуши. Вижте как можете да го сготвите у дома си: 

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта