Регистрация

Тънкости при месенето на тесто за бриош



Тънкости при месенето на тесто за бриош
Трудно   |   Порции 4-8   |   Видяна: 5922

Еластично тесто, богато на масло и яйца.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

Месенето не е за всеки, но ако сте решили да вдигнете летвата в направата на домашни тестени изделия, то може би е дошъл моментът да се опитате да направите бриош. Влезте в кухнята с Бруно, който ще ви открехне за тайните на боравене с тесто и ще ви просветли за полезни тънкости при направата на пухкавите въздушни маслени хлебчета. Съветвам първо да изгледате клипа, а след това нека всеки сам прецени дали е способен да прояви нужното майсторство. Или просто да следва стриктно стъпките на рецептата за домашен бриош.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 5 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
1
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта