Регистрация

Традиционна българска свинска кавърма



Традиционна българска свинска кавърма
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 13398

Зимно народно ястие - кавърма със свинско и зеленчуци в гювеч.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Традиционната домашна селска кавърма е апетитно ястие, което е по вкуса на всеки любител на българската народна кухня, но малцина вече се сещат да го направят у дома си. А става толкова лесно и е така вкусно, особено в компанията на семейството, близките и чаша червено вино. Колкото и да е студено навън, едно такова гювече ще сгрее душата ви. Опитайте!

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
17
4 мн. добре
6
3 става
2
2 едвам
4
1 трагедия
4
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта