Регистрация

Телешки рулца с лук и кисели краставички



Телешки рулца с лук и кисели краставички
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 2508

Руладини с телешко месо и плънка от зеленчуци, хляб и бекон.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 20.01.2017

Готвим руладини с месо, като избираме крехко телешко. Изтъняваме го добре и начукваме мръвките със сол и пипер. После ги похлупваме с ленти бекон за аромат и сочност и ги пълним с резени хляб и кисели краставички. Навиваме рулцата, запечатваме с клечки за зъби, овалваме в брашно и запържваме на тиган. После пържим лук със сушени манатарки, заливаме с него рулцата и запичаме на фурна за по-продължително време. На финала имаме страхотно крехко телешко с изненади във вътрешността. Телешките рулца с тази плънка се наричат руладини по полски.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта