Регистрация

Телешки дроб с лук и качамак



Телешки дроб с лук и качамак
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2241

Дроб по италиански върху канапе от полента.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 23.03.2016

Придържаме се към оригинална италианска рецепта за телешки дроб, позната в кулинарните среди под името Фегато ала Венециана или Дроб по венециански. В соса на запръжка от лук, масло и зехтин се пържат кубчетата черен дроб, след което се смесват с вече карамеления лук и се подправят със салвия. След това се поднасят върху полента или качамак с пилешки бульон - така бързо и лесно спретвате изискано засищащо ястие с неустоими вкус и визия.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта