Регистрация

Телешки дроб с лук и качамак



Телешки дроб с лук и качамак
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2684

Дроб по италиански върху канапе от полента.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 23.03.2016

Придържаме се към оригинална италианска рецепта за телешки дроб, позната в кулинарните среди под името Фегато ала Венециана или Дроб по венециански. В соса на запръжка от лук, масло и зехтин се пържат кубчетата черен дроб, след което се смесват с вече карамеления лук и се подправят със салвия. След това се поднасят върху полента или качамак с пилешки бульон - така бързо и лесно спретвате изискано засищащо ястие с неустоими вкус и визия.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. Луна
  2. Дюли
  3. уок
  4. рак
  5. оля
  6. лук
  7. лай
  8. или
  9. бок
  10. боб

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта