Регистрация

Татарска баница с месо, праз лук и сухи чушки



Татарска баница с месо, праз лук и сухи чушки
Средно   |   Порции 6-8   |   Видяна: 3003

Банички с кайма, лук и свинска мас.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 23.12.2015

 

Милина, млини, банички с месо или пък тестени хапки с кайма - това все е резултата от днешната рецепта. Той представлява пакетчета от домашно тесто, в които има плънка от сухи чушки, мляно месо, праз лук и подправки. Баничките са доста тежки, защото се пекат в сос от свинска мас, но са така ароматни, сгряващи и зимни, че изкушават с вкуса и вида си.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта