Регистрация

Сушени чушки с кайма и кисело зеле



Сушени чушки с кайма и кисело зеле
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 2215

Гювеч по ловешки с пълнени сухи чушки с кайма и ориз и гарнитура от наситнена кисела зелка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 21.12.2015

 

Щом зимата настане, пръсленият гювеч излиза от долапа и върши страхотна работа, щом на семейството му се долапа ястие, ухаещо на българщина. Такава е днешната рецепта - зимна, българска и сготвена в семеен земен гювеч. Познатите пълнени чушки с кайма и ориз слагаме върху постеля от кисело зеле в гювеч и ги завиваме с юрган отново от кисело зеле. Така гозбата къкри дълго време и обменя вкусове и аромат на подправки в различните си слоеве. Ах, само колко е вкусно!

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 50 мин.
Време за готвене: 2:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта