Регистрация

Супа от рибешка глава

Супа от рибешка глава
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 3186

Пържена рибешка глава с джинджифил в бъльон.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 рибешка глава, нарязана на ситно
  • 1 с.л. нарязан джинджифил
  • 1 с.л. масло
  • 1 ч.ч. вода
  • 1 ч.ч. оризово вино
  • щипка сол
  • щипка бял пипер

Начин на приготвяне:

1. Загрейте в уок малко олио, прибавете джинджифила и запържете за 1-2 минути. Добавете рибешката глава и пържете до златисто.

2. Залейте с водата и оризовото вино, кипнете и оставете да поври на слаб огън за около 30 минути.

3. Отцедете супата.

4. Овкусете я със сол и бял пипер и сервирайте.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта