Регистрация

Солени палачинки от елда с месо



Солени палачинки от елда с месо
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 3689

Палачинки с гъби, шунка, спанак и яйца в стил бретонски галет.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 16.05.2016

Солената палачинка си има много имена, но щом става въпрос за солени палачинки с брашно от елда и богата плънка с месо и сирене, вече влизаме в категорията на бретонския галет. Това е ястие, в чиято основа е палачинка от елда, а върху нея се разполагат малко шунка или друг вид колбас по избор, някакво сирене - за предпочитане жълто, запръжка от карамелизиран лук и печурки и домати за свежест. Накрая се чуква по едно яйце във всяка палчинка и се изчаква докато се запече поне откъм белтъка. Ето предложение за храна, подходяща едновременно за закуска, обяд и вечеря.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта