Регистрация

Сладкиши и напитки за Хелоуин



Сладкиши и напитки за Хелоуин
Средно   |   Порции 12-16   |   Видяна: 2114

Рецепти за лакомства за Хелоуин.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Денят на Вси Светии наближава, а с него и градусите на еуфорията се покачват. Всеки, който е решил да чества празника на вещици, злодеи и вампири, се чуди каква оригиналност за Хелоуин може да прояви - започвайки от маската и костюма, минавайки през аксесоарите и завършвайки с идеалните сладкиши за Halloween. За да помогне на заинтересованите, влогърката Мими Георгиева показва как приготвя своята трапеза за Вси Светии. Чевръстата авторка прави мъфини за Хелоуин, сладки и бързи десертчета и напитка с кръв (боя), която да зарадва дори и най-малките в семейството. Ето какво представлява тристепенното й меню.

Първото предложение е по-пипкаво, но и доста ефектно. Правят се малки кексчета с маслено какао, като приготвянето им е лесно и бързо. А докато се пекат и охлаждат, се спретва и глазура. Ако не си намирате предложената от Мими смес за маслена глазура, просто разбийте белтъци и декорирайте с тях. А после можете да сложите каквато украса ви попадне. Гледайте видеото, за да плагиатствате от хитрите и практични идеи, както и да разберете точните пропорции на продуктите.

На второ място разбираме как от суха паста и бисквитена картинка се сглабя идеален сладкиш. Лесно и бързо, особено когато Хелоуин се пада в делничен ден, а веднага след работа трябва да сте готови с десерта, за да не отнесете плискане с вода или счупено яйце на вратата от масираните квартални хлапета.

Ако искате да направите и напитка, взимате обикновен сок, приготвяте чай или каквото и да е друго и работите бързо и лесно със сладкарска боя. Напитката се оцветява в черно, а ръбовете на чашата се покапват с червена боя, която се стича като кръв. Идейно и ефектно.

На финала видеото предлага и страшни филми за компанията. Така може да prиключи кървавата вечер на Вси Светии особено подобаващо.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта