Регистрация

Скариди с чесън и лук

Скариди с чесън и лук
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 1821

Печени скариди с ароматни подправки.

 

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 300 г скариди
  • 2 скилидки счукан чесън
  • глава лук
  • соев сос
  • оризово вино
  • черен пипер
  • сусамово олио

Начин на приготвяне:

1. Нарежете скаридите като пеперуда и ги оставете за цяла нощ да се мариноват в хладилника в смес от счукан чесън, лук, соев сос, малко оризово вино, сусамово олио и черен пипер.

2. На следващия ден извадете от хладилника и запечете в тиган на силен огън. Гответе докато скаридите порозовеят отвътре, а отвън станат оранжеви и поднесете.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта