Регистрация

Скалопини в бекон

Скалопини в бекон
Средно   |   Порции 6   |   Видяна: 2860

Обвити морски дарове в свинско.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 12 резена бекон, без кожата
  • 24 големи скалопини, обелени
  • черен пипер, на вкус
  • 1 ч.л. нарязан пресен магданоз
  • сокът на 2 лимона
  • 56 г неосолено масло, разтопено

Начин на приготвяне:

1. Сложете разтопеното масло, лимоновия сок, пипера и магданоза в голяма купа и разбъркайте много добре.

2. Прибавете скалопините и разбъркайте, така че да се покрият.

3. Нарежете всяко парче бекон на две по широчина и увийте по една скалопина в половинките. Набодете на шишове и заделете сместа с маслото.

4. Изпечете на сгорещено барбекю за 3–4 мин. от всички страни, като мажете с маслената смес, докато беконът стане хрупкав и златисто-кафяв.

5. Поднесете веднага, като полеете с останалото масло.

 

Източник: recipes.wikia.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта