Регистрация

Свински ребърца със соеви шушулки

Свински ребърца със соеви шушулки
Средно   |   Порции 3   |   Видяна: 2417

Мариновани свински ребърца с подправки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 кг свински ребърца
  • 1-2 с.л. осолени соеви шушулки, намачкани
  • 3-4 ч.л. наситнен чесън
  • 3 червени чилита (нарязани)
  • 1 ч.л. счукан джинджифил
  • черен оцет
  • сусамово олио

За маринатата (мариновайте свинските ребърца за поне 1 час в хладилника):

  • 1 ч.л. тръстикова захар
  • 1 с.л. китайско вино за готвене
  • бял пипер
  • 1-2 ч.л. царевично нишесте
  • 1 ч.л. тъмен соев сос

Начин на приготвяне:

1. Сгорещете олио, запържете чесъна, чилито, соевите шушулки и джинджифила, докато усетите аромата.

2. Добавете подправките за овкусяване и разбъркайте хубаво.

3. Сложете маринованите свински ребърца в уред за бавно готвене и покрийте с чесновата смес.

4. Гответе на силна степен за 45 мин. и намалете огъня. Задушавайте още 1-2 часа.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта