Регистрация

Свинска вратна пържола на скара

Свинска вратна пържола на скара
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 11964

Печено свинско с горчица и червено вино.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 4 вратни пържоли
  • 1 глава лук
  • 1 ч.л. соев сос
  • 1 с.л. горчица
  • 50 мл червено вино
  • Черен пипер на вкус, прясно смлян

Начин на приготвяне:

Слагаме измитите пържоли в голяма купа заедно с разполовения и нарязан на тънки филийки лук и соевия сос и втриваме лука в месото. В буркан с капачка смесваме горчицата и червеното вино и поливаме месото със сместа. Добавяме черен пипер на вкус и разбъркваме хубаво. Оставяме купата покрита за няколко часа в хладилника, за да се маринова месото, най-добре за през нощта. Изпичаме върху гореща скара за около 10-12 мин. от всяка страна, според дебелината на пържолите или до желаната готовност.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
2
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта