Регистрация

Руски сандвич с шунка и кашкавал

Руски сандвич с шунка и кашкавал
Лесно   |   Порции 3   |   Видяна: 2416

Топли двойни сандвичи с колбас, кашкавал, масло и доматен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 6 филии хляб
  • 6 слайса шунка или бекон (по-големички)
  • 200 г кашкавал или 6 плочки кашкавал за сандвичи
  • 150 г масло
  • 2 с.л. доматен концентрат
  • зеленчуци и пресни подправки за поднасяне

Начин на приготвяне:

1. Можете да изрежете коричките на хляба. Аз го правя, когато готвя за деца. Ако не ви пречат - си ги оставете.

2. Разбийте размекнатото масло с доматената паста.

3. Нарежете кашкавала на слайсове или го рендосайте. Можете да използвате и готови плочки кашкавал за сандвичи.

4. Вземете една филия, намажете я със сместа от масло и доматен концентрат, захлупете със слайс шунка или бекон, сложете кашкавалче и втори ред колбас. Намажете втора филия с масления сос и захлупете с намазаната страна върху месото. След това намажете филията и от другата страна със сос и покрийте с кашкавал. Повторете упражнението до изчерпване на количствата.

5. Можете да опаковате сандвичите и да приберете в хладилник за по-късно или взимане в чантата за работа или училище. Можете да ги подредите в тавичка, застлана с хартия за печене и да ги пуснете за няколко минути във фурната докато кашкавалът се разтопи. Можете и да ги нарежете на триъгълници, да боднете по парти клечка и да ги сервирате на гости, украсени със зеленчуци или поднесени със сос за потапяне.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта