Регистрация

Руска супа със свинско и зеленчуци



Руска супа със свинско и зеленчуци
Средно   |   Порции 5-6   |   Видяна: 1086

Свинска супа с картофи, ечемик и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Апетитна супа със свинско, картофи, ечемик и запръжка от лук и моркови къкри в кухнята на Всегда Вкусно. Това е сгряващо зимно ястие, обяд или предястие, което стопля, засища, радва с вкус и е питателно. Руснаците си го сърбат в студените дни, а добавката от кисели краставички е в основата на името му - разсолник.

Първо крехко немазно свинско месо се слага да се свари в компанията на лук, моркови, целина. При отпенване след кипване, се захлупва с капак и се оставя да къкри час и половина, докато се отпусне напълно, а бульонът се насити с месни сокове. През това време се прави запръжка от наситнен лук и ренодсан морков. Отделно докато чакате можете да си наситните копъра и киселите краставички, като тях също да запържите.

Месото и зеленчуците от варенето се вадят в отделен съд, а на тяхно място се изсипва перлен ечемик, пускат се дафинови листа и се оставя да поври 20 минути. През това време мръвките се накъсват на влакна или се режат на парченца. Добавят се картофи на малки кубчета и запръжката, месото и киселите краставички и се оставя да ври до разваряване на картофите. Подправя се със сол и пипер, чесън, захар и копър и се поднася докато е топло. Как точни се прави - гледайте във видеото, а списък с продуктите и стъпките на направа можете да видите ТУК.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта