Регистрация

Мезе с пилешки дробчета и лук



Мезе с пилешки дробчета и лук
Лесно   |   Порции 3   |   Видяна: 1980

Брускети с дробчета и подправки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 02.02.2017

Готвим пилешки дробчета, които по желание можете да поднесете върху препечен резен багета, като ги превърнете в разкошна компания на чаша червено вино. Дробчетата се пържат на порции в малко мазнина, за да не станат воднисти. Смесват се с предварително запържен лук и червена чушка и се овкусяват с джинджифил, соев сос и сос терияки. После се поставя по едно дробче върху запечено кръгче франзела или багета и се гребва и по малко от зеленчуците с отделилия се в тигана сос. Накрая украсяваме с по листенце пресен кориандър, магданоз или резен зелен лук и поднасяме с любимото вино.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта