Регистрация

Пържола на грил по канадски

Пържола на грил по канадски
Лесно   |   Порции 1-3   |   Видяна: 3067

Телешка флейка с кленов сироп.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • говежда флейка
  • 125 мл кленов сироп
  • 2 с.л. соев сос
  • 2 с.л. зехтин/олио
  • 1.5 с.л. лимонов сок
  • 75-100 мл червен винен оцет
  • сол и пипер, на вкус
  • 4 скилидки чесън, счукан
  • 1 с.л. счукан джинджифил

Начин на приготвяне:

1. Прободете месото на няколко места с вилица и от двете страни.

2. Смесете всички останали необходими продукти в съд или найлонова торбичка. Прибавете месото и оставете да се маринова за няколко часа, най-добре за цяла нощ.

3. Изпечете на грил цяло от всички страни до желаната готовност.

4. Нарежете на порции и поднесете със сварени или печени пресни картофи с масло и аспержи или други сезонни зеленчуци.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта