Пълнен шаран с пастет от скумрия и сметана
     Трудно   |   Порции 4
  |   Видяна: 3865
    
Булгурена веганска супа и разкошна мека златна домашна погача.
Бон апети:
Сезон 5
Излъчен на 05.12.2014
Днес ще готвим с почит към Св. Николай:
- Постна екстравагантна супа с булгур, доматено пюре и целина.
 - Памук погача или уникална питка от топчици, която е невероятно ароматна и пухкава, а коричката - златна.
 - Печен шаран за Никулден с плънка от пасирана скумрия със сметана и магданоз - странно вкусно решение за деня на Свети Николай.
 
Най-важните съставки
белтъци, брашно, булгур, вода, захар, зехтин, зехтин Extra Virgin, консерва белени домати, консерва домати, лук, магданоз, маково семе, масло, мая, мента, мляко, скумрия, сметана, сол, сол и пипер, целина, чесън, шаран, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 4 часа



		    
		    
		    
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ