Регистрация

Провансалска супа с паста, моркови и боб



Провансалска супа с паста, моркови и боб
  |   Порции   |   Видяна: 3153

Пържено заешко с доматен сос и гъби и пухкав бял хляб с провансалски подправки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Епизод 3 - Сезон 4

Дължина: 22:48
Излъчено на: 2013-09-11 11:30
 
 
Днес ще готвим с провансалски подправки:
 
  • Градинарска супа с макарони, картофи, моркови, зелен фасул и дресинг от босилек.
  • Домашен хляб с аромат на портокалов ликьор, мащерка, розмарин и босилек.
  • Пържено зайче с гъби кладница, домати и подправки.

 

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. от кайма
  2. нар
  3. 40
  4. млечна
  5. food
  6. са
  7. 180
  8. Праз
  9. 70
  10. очи

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта