Регистрация

Писаладиер - пай с аншоа, лук и маслини



Писаладиер - пай с аншоа, лук и маслини
Трудно   |   Порции 4   |   Видяна: 3005

Туршия от кисели тиквички в буркани и печено пиле с билки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Епизод 4 - Сезон 4

Дължина: 24:59
Излъчено на: 2013-09-12 11:30
 
 
Днес ще готвим по провансалски рецепти:
 
  • Солен пай с аншоа, много лук и маслини каламата.
  • Туршия от тиквички с чесън и пипер меланж.
  • Печено пиле с билки - розмарин, копър, чесън, босилек, майорана и лавандула, поднесено със салата от чушки, лук и домати.
 
 

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта