Регистрация

Пилешко рулце с плънка от авокадо



Пилешко рулце с плънка от авокадо
Средно   |   Порции 2   |   Видяна: 1735

Пълнено пилешко филе с авокадо, домати и подправки, запечено в обвивка от бекон.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Вкусно пилешко филе с бекон и плънка от гуакамоле готвят майсторите на Tasty. Рецептата е хитър начин да се направи ястие с пилешко, което да е различно, вкусно и да не отнема много време. Продуктите са малко на брой, намират се без проблем в хранителната верига, а крайният резултат изглежда изкусително и луксозно, пък и е доста апетитен.

Първо се прави сместа за плънката, която представлява своеобразно гуакамоле. Смесват се авокадо, лук, домати, лимонов сок и магданоз или силантро. Гърдите се разрязват по специфичен начин, за да се образува джоб. Във видеото ще наблюдавате как точно се прави. След това джобчетата се пълнят с гуакамолето и се увиват с ленти бекон. Запечатват се на тиган и се запичат за 10 минути на фурна. Готово.

Ако искате да видите точните съставки на рецептата - кликнете ТУК.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта