Регистрация

Пилешки дробчета с винен сос



Пилешки дробчета с винен сос
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 1622

Пържени дробчета с лук и вино.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 04.01.2017

Готвим аламинут с пилешки дробчета, като залагаме много не само на месото в мангджата, но и на лучения компонент, както и на соса. Лукът се карамелизира, като в процеса на готвене изкарваме на преден план целия му вкусов потенциал. След пърженето на дробчетата и готвенето на лука, в тигана добавяме силно вино, което изсмуква досегашните аромати, а тях пък обогатяваме с присъствието на още подправки. Накрая смесените с лука дробчета се поливат с винения сос. По желание можете да поднесете с разрязано варено яйце за повече разкош. То обаче никак не е задължително!

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта