Регистрация

Пилешки гърди с кашкавал и кисели краставички



Пилешки гърди с кашкавал и кисели краставички
Средно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 2565

Руло от пилешки гърди с гъби, краставички и масло.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Пилешко руло с плънка от гъби, кисели краставички и кашкавал се готви в Кухнята на Звездев. Ястието е идеално основно, дори и за по-семпла романтична вечеря. Пък и всякаква гарнитура се връзва страхотно с пилешкото месо.

За начало гърдите се изтъняват с чук и след това се обтриват със сол и пипер. Простират се върху стреч фолио или рогозка, за да може да се завие лесно рулото. Следва да се подредят върху месото лентички кисели краставички, парчета масло, резени кашкавал и наситнените гъби. После всичко се завива на руло, а то се овалва в смес от олио и соев сос. Запича се на грил или наребрен тиган от всички страни, като се започва от прещипването на мръвките, за да се запечати най-добре. Можете да фиксирате с клечки за зъби, ако се притеснявате от развиване.

Преди сервиране се реже напречо на по-малки рулца. А те изглеждат неустоимо. Хапвайте докато е топло.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта