Регистрация

Пиле с таро

Пиле с таро
Лесно   |   Порции 8-10   |   Видяна: 2490

Ароматно пиле на тиган с подправки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 цяло пиле, нарязано на големи парчета (може да използвате също крилца или бутчета)
  • 5 ч.ч. таро, обелено и нарязано на големи парчета
  • 2 ч.ч. соев сос
  • 8 големи резена джинджифил
  • 1 ч.ч. олио
  • 3 ч.ч. вода

Начин на приготвяне:

1. Мариновайте пилешкото в 2 ч.ч. соев сос в хладилника за една нощ.

2. Изпържете джинджифила в олио, докато усетите аромата му.

3. Прибавете месото. Гответе, докато парчетата пилешко покафенеят отвън.

4. Прибавете останалия соев сос при пилешкото. Покрийте с капак и оставете да къкри на слаб огън за 15 мин.

5. Прибавете водата и тарото. Покрийте отново с капака и гответе още 15 мин. преди да поднесете.

 

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта