Регистрация

Печено свинско филе с резене, картофи и моркови

Печено свинско филе с резене, картофи и моркови
Средно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 5070

Свинско със зеленчуци и морска сол.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 500 г печено свинско филе, нарязано на едри парчета
  • 1-2 грудки резене, нарязано на едри парчета (запазете листата за украса)
  • 1-2 моркова, нарязани на едри парчета
  • 2-3 картофа, нарязани на едри парчета
  • зехтин Extra Virgin
  • морска сол
  • черен пипер
  • 1 ч.л. семена целина

Начин на приготвяне:

1. Нарежете всички необходими продукти на еднакво големи парчета.

2. Подредете в йенска тавичка за печене с големина 22,9 х 33 см.

3. Поръсете щедро със зехтин Extra Virgin, колкото да ги покрие и овкусете със сол и пипер.

4. Разбъркайте хубаво.

5. Печете на 220°С, като обръщате от време на време, до златисто-кафяво.

  

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 40-60 мин.

Рейтинг и коментари (3)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта