Регистрация

Печено свинско с лук и кашкавал

Печено свинско с лук и кашкавал
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 3646

Свински пържоли на фурна с майонеза, лук и кашкавалена коричка. 

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 4 свински пържоли
  • 100 грама кашкавал
  • 300 грама лук
  • майонеза, сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

1. Овкусете пържолите със сол и пипер.

2. Подредете пържолите на дъното на тавичка, като можете предварително да постелете с хартиено фолио за печене. Така ще си спестите досадно миене. 

3. Върху месото наредете лука на полумесеци, отгоре намажете с майонеза и печете във фурна на 180-200 градуса за 40-45 минути. Няколко минути преди да извадите ястието, поръсете го с настърган кашкавал и го оставете да се запече.

 

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта