Регистрация

Печено свинско с вино и подправки

Печено свинско с вино и подправки
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 3419

Мариновано свинско се готви бавно, за да стане крехко.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 500 г свинско филе
  • 1 ч.ч. вино за готвене
  • 1 с.л. суха смес за лучена супа
  • 1 с.л. нарязан чесън
  • 1 с.л. нарязан кориандър
  • 1 с.л. соев сос
  • сол, черен пипер
  • 1 с.л. олио

Начин на приготвяне:

1. Мариновайте свинското с останалите необходими продукти за цяла нощ.

2. Запържете го на силен огън с малко мазнина до покафеняване.

3. Сложете така запечатаното месо в уреда за бавно готвене. Овкусете със сол и пипер.

4. Гответе поне 3 ч. преди да поднесете.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 3.40 ч.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта